Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
zirņi
Zaļais garneļu karijs ar melnajiem rīsiem
Zaļo zirnīšu un piparmētru piedeva
Sviesta pupiņu, zirnīšu un vistas sautējums
Cepti rīsi ar garnelēm
Pīles fileja ar romiešu salātiem piparmētru un ķiploku mērcē
ZAĻĀ BĻODA AR BRŪNAJIEM RĪSIEM
Zaļo zirņu pankūkas
Zaļo zirnīšu biezenis ar foreli un jaunajiem kartupeļiem
Kukurūzas un zirņu pankūkas
Grilēti cāļa šķinķīši ar sparģeļiem un karsto piparmētru mērci
Šķelto zirņu un ķirbju dāls
Griķi ar baravikām un velutē mērci
Čili pasta un karijs ar turku zirņiem
Shepherd’s pie ar zaļajiem zirnīšiem
Liellopa steika salāti ar gurķiem, marinētiem sīpoliem un piparmētru salsu
Gaileņu, tomātu un zaļo zirnīšu brusketas
Gaileņu krēmzupa
Zaļo zirnīšu biezenis ar foreli un jaunajiem kartupeļiem
Zaļo zirnīšu un ābolu biezzupa
Salāti ar rostbifu un sniega cukurzirņiem
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!