Kartupeļus nomizo, sagriež vienāda izmēra gabaliņos, vāra sālsūdenī, kamēr tie ir pavisam mīksti. Izberž caur sietu, samaisa ar majonēzi un pienu. Pēc garšas pievieno sāli.
Sīpolus, burkānus un seleriju sasmalcina mazos gabaliņos, šampinjonus sarīvē. Karstā pannā ar eļļu sautē dārzeņus 6–8 minūtes, pievieno šampinjonus, saberztu tofu, sautē vēl 3 minūtes. Pievieno garšvielas, tomātu pastu un miltus. Maisot apcep vēl 1–2 minūtes, pievieno aptuveni 150 ml ūdens vai augu dzērienā izšķīdinātu sēņu buljonu.
Visu liek cepamajā traukā. Pārklāj ar kartupeļu biezeni. Cep 180 °C temperatūrā aptuveni 30 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoza.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: