Šajā meistarklasē jūs iemācīsieties ne tikai Taizemes virtuves garšas pamatprincipus, bet arī kopīgi pagatavosiet pasaulē populāro Taizemes Tom Yum zupu, uzzinot, kā pusstundā izvārīt izcilu Āzijas garšu vistas buljonu bez putu nosmelšanas.Meistarklasē varēsiet degustēt tipiskas Taizemes un Āzijas virtuves izejvielas, uzzināt par to labvēlīgo ietekmi uzturā un atšķirtību starp Taizemes un Indijas kariju. Uģis jūs iepazīstinās ar Taizemes karija pastām, kā arī ļaus jums pašam izmēģināt roku to pagatavošanā. Turpinājumā sagatavosiet tīģergarneles Tom Yum zupai un uzzināsiet, kā tās pagatavot vienmēr sulīgas un gardas. Meistarklasē apgūsiet arī dārzeņu un garšaugu sagatavošanu un parastā sīpola dažādos griešanas veidus. Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda.
Šajā meistarklasē Rita jūs iepazīstinās ar garšvielu noslēpumiem, parādīs, kā nebaidīties no jaunām garšām, un galvenokārt – kā pagatavot sātīgas komforta vakariņas. Iedvesmojoties no indiešu virtuves, jūs ne tikai atklāsiet jaunas un aizraujošas receptes, bet arī iemācīsieties, kā izmantot, iespējams, latviešu virtuvei netipiskākas garšvielas, tādējādi padarot dārzeņus par vienu no saviem mīļākajiem ēdieniem.Kopā ar Ritu iemācīsieties gatavot trīs gardus ēdienus: asās pakoras ar čatniju un piparmētru raitu, kas būs lieliska uzkoda vakaram ar draugiem, lēcu kariju ar aromātiskiem rīsiem, kas perfekti sasildīs aukstākos rudens vakaros, un naan maizīti kā fantastisku piedevu garšās bagātām mērcēm. Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda.
Šajā meistarklasē Elizabete jūs iepazīstinās ar veselīga uztura pamatprincipiem un pastāstīs, kā komplektēt maltīti, lai tā būtu sabalansēta un saturētu visas nepieciešamās uzturvielas. Iepazīstot vienas pannas ēdienu gatavošanas principus kopā ar Elizabeti, meistarklasē pagatavosiet olbaltumvielām bagāto brokastu fritatu, kā arī apgūsiet gardas pusdienu receptes – sātīgo vistu kokosriekstu mērcē un vienas pannas maltīti ar orzo un garnelēm. Visbeidzot kopīgi pagatavosiet kārtaino šokolādes desertu, ko likt uz kārā zoba. Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda.
Šajā meistarklasē Elizabete jūs iepazīstinās ar veselīga un sabalansēta uztura pamatprincipiem un pastāstīs, kā pagatavot pilnvērtīgu maltīti, kas būs lieliski piemērota visai ģimenei, tai skaitā mazulim, uzsākot piebarojumu. Meistarklases laikā kopīgi pagatavosiet sešas vienkāršas, taču gardas receptes, sākot ar sāļajiem brokastu mafiniem un banānu/ogu pankūkām bez cukura, mutē kūstošām tītara kotletītēm un gaļas bumbiņām ar dārzeņiem un beidzot ar gardiem auzu pārslu cepumiem ar āboliem. Noslēgumā pagatavosiet bagātīgās zemesriekstu sviesta trifeles. Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda.