Kontakti

BIROJA DARBA LAIKS:  Trešdienās, 10:00- 17:00

 

KLIENTU SERVISS:

[email protected]

10:00-17:00

 

REKLĀMA,  SADARBĪBAS IESPĒJAS:

LIENE VILNĪTE

[email protected]

 

IZDEVĒJS: 

SIA “Satura darbnīca TAPT” , Reģ. Nr. 40103318130

faktiskā adrese: Nometņu iela 18, Rīga, LV-1048

juridiskā adrese: Skautu 43, Jūrmala, LV-2008

 

KONTAKTI:

      Komentāri:

      • Iveta saka:

        Jautājums Līvai Kļaviņai!
        Receptē “Krāsnī cepti dārzeņi” 5.punktā ir piezīme par cepeškrāsnīm. Jūs minat, ka krāsnī iebūvētie termometri parasti ir neprecīzi un iesakāt izmantot atsevišķu krāsns termometru. Jūs domājat iebūvētās krāsnis? Un kā nonācāt pie šāda slēdziena? Paskaidrošu, kāpēc man šāds jautājums pašlaik aktuāls. Man interesē dažādu speciālistu viedokļi, lai atrisinātu savu sasāpējušo problēmu. Savā cepeškrāsnī (Electrolux) līdz šim nav izdevies izcept nevienu miltu izstrādājumu (kēksi, rauši, kūkas..). Izstrādājumi tā kā izkalst, nepaceļas, neizcepas. Ārpuse apdeg, iekša jēla. Konsultējos ar dažiem speciālistiem, arī ar Jūsu kolēģi Annu Pannu, kura atzina- kaut kas nav kārtībā ar temperatūru. Tad nu iegādājos krāsns termometru (ražots Tescoma) un tiešām temperatūra neatbilst ar krāsns termometra regulatoru, turklāt ļoti lēni uzsila. Izsaucu garantijas servisa speciālistu un viņš izsmēja mani par veikalā pirktu termometru, jo tikai viņu elektroniskie termometri ir precīzi un pareizi. Taču izcept nevaru neko.
        Būšu priecīga, ja izteiksiet savu viedokli un pieredzi! Un varbūt varat ieteikt, kura krāsns cep labi un atbilstoši termometram?
        Iveta Ankevica

        • Liene Vilnīte saka:

          Sveika, Iveta!

          Es pati pie šāda secinājuma nonācu no pieredzes, jo kādu laiku strādāju ar ļoti labām profesionālām krāsnīm, kur ir iebūvēti elektroniskie termometri un mitruma regulatori. Tādējādi laika gaitā izveidojās sajūta par temperatūras/mitruma un laika attiecībām gatavojot ēdienu. Bet gatavojot mājas apstākļos, pēc izjūtas sapratu, ka 200 grādu atzīme “mājas krāsnī”, nav patiesi 200 grādi, bet parasti drīzāk 160-170. Reti, kad temperatūra ir augstāka. Tādām standarta mājas krāsnīm, manuprāt, tas ir normāli, un arī negaidu lielāku precizitāti.

          Tāpēc gatavošanai mājās iegādājos krāsns termometru. Profesionālas krāsnis maksā tūkstošus, un manuprāt, nav nepieciešamas gatavošanai mājās. Ja ir termometrs, atliek vienīgi apgūt savu krāsns režīmu, un tad attiecīgi pielāgoties tai. Ja pie krāsns atzīmes 200 grādi, termometrs rāda 170, tad varat droši zināt, ka ja vēlaties 170 grādus, slēdziet uz savas krāsns 200 grādus. Man ļoti žēl, ka garantijas speciālists jūs izsmēja. Bet es domāju, ka nevajag satraukties- krāsns nav sabojājusies, tajā cenu kategorijā, pēc manas pieredzes, tas ir normāli. Lai jums izdodas lieliski kēksiņi!
          /Līva Kļaviņa/

      • Ella saka:

        Sveiki!
        Mani interesē, no kā varētu uztaisīt pamatni ceptajai melleņu siera kūkai, lai tā nebūtu tradicionālā miltu-cukura-sviesta pamatne, bet kaut kas veselīgāks. Piemēram, ja pastāv iespēja izvairīties no sviesta izmantošanas, bet tā, lai pamatni varētu cept reizē ar mīklu un tā turētos arī kopā.

      • Vivita saka:

        Sveiki! Receptes no dažādiem saitiem (tajā skaitā arī no piegalda.lv) glabāju/apkopoju savā pinterest profilā, un esmu pamanījusi, ka jums ir “sharing” funkcija twitter/draugiem.lv/facebook. Vai tuvākajā nākotnē iespējams pievienot arī Pinterest sharing opciju (pogu)?

      • Laura saka:

        Sveiki!
        Kur man vērsties, ja esmu pasūtījusi žurnālu visam gadam, taču esmu mainījusi dzīves vietas adresi?
        Paldies!

        Ar cieņu

      • una saka:

        Sveiki.
        Man jautājums-vai vēl var iegādāties recepšu vāciņus zurnālam Pie galda?

      • tsibizovakarina saka:

        Zdravstvuite,Sandra.Bol’shoe spasibo za Vashi retsepti.Ja rodilas v Latvii ,no uze davno ne zivu v nei.Ochen toskuju po latviiskoi kuhne,osobenno sladkaja vipechka.Ja prochitala,u Vas est spetsializirovannaja povarennaja kniga retseptov iz kafe Rigi v pdf.Ne mogli-bi Vi ee mne prislat.Moi adres:[email protected] ese, v sovetskie vremena v Rige bilo piroznoe ili pirog “Astorija”:jabloki,krem I mnogo saharnoi pudri s verhu.Mozet bit Vi znaete retsept?Zaranee spasobo,do svidanija.S uvazeniem,Karina.

      • Maija saka:

        Sveiki!
        Šai receptei nav pievienotas sastāvdaļas 🙁
        http://piegalda.lv/recipe/kirsu-tomatu-tarte/

      • Gunta saka:

        Labdien! TV raidījumā mazliet griežas ausīs, kad Anna klāsta sastāvdaļu svaru; piemēram; ‘ņemam simts gramus AR sviestu’, “mums nepieciešami piecdesmit grami AR cukuru’, ‘būs vajadzīgi 250 mililitri AR saldo krējumu’, un tamlīdzīgi… To nevar izskaust? 🙂

      • Elza saka:

        Labdien.
        Jūsu jaunākajā numurā (2017.gada februāris/marts) 61. lapaspusē ir kokosriekstu un laima pīrāga recepte, bet diemžēl nav norādīts nepieciešamās cepamās formas izmērs. Kāds cepamās formas izmērs būtu vispiemērotākais?

      • tsibizovakarina saka:

        Dobrii den,Sandra!
        Eto snova Karina iz Livana.Ese raz bol’shoe spasibo za retsepturnuju knigu.Peku I vspominaju detstvo.U menja k Vam pros’ba:mozet bit Vi znaete retsept jablochnogo torta,kotorii vipuskal Staburadze,pravda eto bilo davno.Pomnju v torte bil pesochnii korz,sloenii korz,krem,jabloki.Vse vmeste eto bilo ochen vkusno!Hotelos-bi ispech.
        Pozdravlaju Vas s nastupajuschim 8 marta!
        Do svidanija,Karina.

      • Diāna saka:

        Labdien 🙂

        Šodien pa televizoru skatījos jūsu raidījumu, kur Uģis gatavoja kartupeļus ar tītara gaļas pildījumu, kur vēl bija pārklāts pāri siers. ( ceru, ka atceraties to sēriju. 🙂 Mēģināju atrast video, kur varētu noskatīties vēlreiz, jo tā aizrāvos ar skatīšanos, ka nepaspēju visu sarakstīt. Gribētos pamēģināt, bet skatos, ka ne jūsu mājas lapā, ne tv3play nevar atrast tieši to raidījumu. 🙁
        Ceru, ka varēsiet man palīdzēt :))
        Jauku dienu!

        Diāna

      • Dace saka:

        Labdien! Vēlējos noskaidrot, ja vēlos pasūtīt divas grāmatas uz vienu adresi tad sūtīšanas maksa piemērojas katrai atsevišķi vai kā viena par abām?

      • Agija saka:

        Sveiki,

        Vai esat plānojuši žurnālā vai mājās lapā ievietot klasiskās kūkas recepti ar vārīto krēmu? Vai vismaz vārītā krēma recepti. Ļoti labprāt tādu pagatavotu, bet īsti nevaru atrast labu recepti. Jūsu receptēm uzticos, tas līdz šim ir izdevušās lieliskas.

        Jauku dienu,
        Agija

      • Arita saka:

        Sveiki,

        Esmu cītīgi saglabājusi dažādus vecos žurnālus un laiku pa laikam ko gardu pagatavoju. Jāatzīst, ka pēdējā bija traka vilšanās, jo esmu diez gan pārliecināta, ka sastāvdaļu proporcijās bija kļūda. Kums 2016. Gada 6. Numurā ir recepte bezglutēna maizei. Izklausās gardi – sieriņš, olīves, bekons utt. Bet receptē minēts, ka jālievienot eļļa 200ml!! Viss bija labi, kamēr nonàcu līdz brīdim, kur eļļa jālievieno. Jau juti, ka nu nevar būt, ka tik daudz. Rezultātā gan pievienoju mazāk, bet tik un tā daudz. Galarezultātā pat maizites forma bija ar iztecējušu lielo eļļu no maizītes un visa maize nebija ēdama, ko nācās mest ārā 🙁

        • Pie Galda! saka:

          Sveika, Arita! Paldies par ziņu, noteikti pārbaudīsim un lūgism autoram šo recepti precizēt. Jāatzīst, ka arī mums šad tad iezogas kādas drukas kļūdas vai pat nepareiz recepšu sastāvdaļu stabiņš. Cenšamies to labot un laikus par to stāstīt lasītājiem visos iespējamos veidos. PAldies jums par ziņu, ļoti novērtēju lasītāju atsauksmes un atklātību.

          Redaktore, Māra Pole

      • Anna Kirilova saka:

        Labdien, es neesmu saņēmiusi savu pasūtījumu. Gaidu jau divas nedēļas, saņēmu e-pastu, ka piegāde ir pabeigta (kas nav taisnība). Uz manu e-pastu neviens neatbild. Būtu lieliski, ja jūs vēlreiz pārskatītu un pārbaudītu manu pasūtījumu Nr. 31632 (25/11/2021).

      • Inese saka:

        Sveiki! Man komentārs par Pie galda 2021.gada 6.numura 60.lpp recepti “Kārtainā piparkūku kūka”. Sastāvdaļās minēts apelsīnu ievārījums, bet receptes aprakstā nekur neparādās ievārījuma pievienošana. Tā kā es recepti lasu gatavošanas laikā pa soļiem, tad gandrīz aizmirsu to pievienot. Labi, ka ievārījuma burciņa pa acīm patrāpījās :). Lai garšīgi svētki!

      • Sanita saka:

        Labdien!
        Jautājums par pēdējā šī gada 2.žurnāla recepti “Cepeškrāsnī cepti biezpiena virtuļi” – recepte ir minēts 100g siera – kads siers ir domāts? Siera veidi ir tik dažādi, sākumā domaju par krievijas vai Džiugas sieru, bet tiem jau acīmredzot jābūt saldiem. Tad varbūt domāts krēmsiers? Vai varētu, lūdzu, precizēt?

        • Līva Kārkle Upeniece saka:

          Sveika, Sanita!

          Šeit receptē nepieciešams Holandes vai Krievijas siers. Tas dos patīkamu konsistenci un patīkamu saldā/sāļā balansu. 🙂
          Džiugas gan šajā gadījumā labāk neizmantot, tas varētu būt pārāk spēcīgs garšā.

      • Emma saka:

        Hello,

        My name is Emma, Content Writer and Outreach Manager at Post Market Publishing / Outreach Master.
        I expect you receive load of emails, every day from companies promising the world and telling you why
        they are the best.

        When it comes to our Media Placement and Link Building/Guest Post offering, our strategy is slightly
        different. Focussing on three key pillars: Building Trust, Authority and Relevance with our clients via
        our outreach campaigns, we are proud that the results we are able to deliver speak for themselves.

        If you have ever used an agency for your Guest Post Link Building, I would love you to give us a try and
        compare our offering and service against your current strategy. You can then measure our results and
        the performance of our campaigns for yourself.

        Please let me know if you are interested, or have any aditional questions.

        Best regards,
        Emma Miller
        Content Writer and Outreach Manager
        Outreach Masters

      • Awwa saka:

        Jaunākajā nummurā Mimozas kūkas krēma pagatavošana vai tiešām nav nepieciešams vārīt krēmu? Tikai saputot visu?