Sālsūdenī novāra melnos pilngraudu rīsus. Tie jāvāra ilgāk nekā parastie rīsi, apmēram 40 minūtes, tādēļ iesaku sākt ar rīsu vārīšanu. Tad tie būs gatavi reizē ar kariju.
Dziļā panna liek kokosriekstu eļļu, sakapātus ķiplokus, loku baltās daļas, un apcep.
Pievieno stienīšos sagrieztu papriku, sniega zirņus, karija pastu, zivju mērci, brūno cukuru, un visu apcep. Pievieno kokosriekstu pienu, bazilika lapiņas, spinātu lapiņas, un visu uzvāra.
Atsevišķā pannā apcep garneles, pievienojot sāli, piparus, nedaudz citronu vai laima sulu.
Kariju liek bļodiņā, pāri kārto garneles un pievieno klāt melnos rīsus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: