Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Agate Vanuška-Andruce
Zaļo zirnīšu un piparmētru smēriņš
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
400 g saldētu zaļo zirnīšu
10 g piparmētru lapiņu
20 ml citronu sulas
150 ml extra virgin olīveļļas
1 ēdamkarote sezama pastas
1 tējkarote sāls
200 g fetas siera
1 bagete
svaigi dārzeņi pasniegšanai – redīsi, gurķi, burkāni, cukurzirņi
Pagatavošana
Virtuves kombainā liek atkausētus zaļos zirnīšus, olīveļļu, sāli, sezama pastu un piparmētru lapiņas, visu kārtīgi samaļ.
Smēriņu kārto šķīvī, pāri pārdrupina fetas sieru.
Pasniedz ar grauzdētu bageti un svaigiem dārzeņiem.
Jūs varētu interesēt
Dažādas pildītās pankūkas uzkodu galdam
CEPTĀS PAPRIKAS ZUPA
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: