Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Avokado pasta
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 g saldētu zaļo zirnīšu
2 daiviņas ķiploku
1 avokado
50 g Indijas riekstu
250 g pastas
olīveļļa
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas
Pagatavošana
4–6 porcijām
Makaronus izvāra atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma. Pēc vārīšanas atdzesē.
Atsevišķā katlā uzvāra ūdeni un pievieno zirnīšus. Vāra 5–7 minūtes, līdz zirnīši kļuvuši mīksti. Pēc karsēšanas nokāš un atdzesē.
Pannā uz nelielas uguns apcep Indijas riekstus, 1 ēdamkaroti olīveļļas un ķiploka daiviņas, līdz viss ir zeltaini brūns. Atdzesē.
Blendera traukā liek avokado, riekstus un ķiplokus. Visu blendē, līdz izveidojusies krēmīga masa. Ja nepieciešams, pievieno ūdeni, lai konsistenci padarītu nedaudz šķidrāku. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: