HUMOSS AR ZAĻAJIEM ZIRNĪŠIEM UN PIEDEVĀM LĪDZŅEMŠANAI
Viegla
līdz 30 min
2 personām
MAXIMA “Atpakaļ uz skolu” receptes. Noderīgas receptes līdzņemšanai.
Sastāvdaļas
250 g konservētu turku zirņu
100 g vārītu zaļo zirnīšu
60 ml ūdens
40 ml citronu sulas
30 g tahini pastas
15 ml olīveļļas
2 daiviņas ķiploku
½ tējkarotes sāls
Pagatavošana
Visas humosa sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masa. Ja patīk, tad humosu var atstāt graudaināku, ar vairāk tekstūras.
Humosu šajā gadījumā pasniedz vai ņem līdzi ar svaigiem dārzeņiem (burkāniem, sniega zirņiem, gurķa stienīšiem un ķiršu tomātiem), grilētu halloumi sieru un mocarellas siera bumbiņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: