Sorgo un vistas karija zupa ar spinātiem

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g Just Nature sorgo
  • 300 g spinātu
  • 200 g zaļo zirnīšu
  • 1,6 litri vistas buljona
  • 200 g sīpolu
  • 80 g ingvera
  • 1 zaļais čili
  • 300 g vistas šķiņķu
  • 1 tējkarote kardamona
  • 1 tējkarote kumina
  • 1 tējkarote koriandra
  • 1 tējkarote fenheļa sēklu

Pagatavošana

  1. Sīpolus un ingveru nomizo, rupji sagriež un kopā ar čili sablendē biezenī. Sautē katlā, pievienojot augu eļļu.
  2. Sagriež gabalos vistu, pievieno katla saturam kopā ar sorgo, apcep, pievieno buljonu un vāra uz mērenas uguns vismaz 1 stundu, līdz sorgo kļūst padevīgs. Samaļ piestā garšvielas un pievieno zupai.
  3. Sasmalcina spinātus un pievieno zupai kopā ar zirnīšiem, vāra, līdz uzmet pirmo burbuli, un pasniedz.