ĀTRĀ ZUPA AR RĪSU NŪDELĒM

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 70 g pagatavotas vistas filejas
  • 25 g tievo rīsu nūdeļu
  • 40 g smalki sarīvētu burkānu
  • 50 g konservētas kukurūzas
  • 50 g konservētu vai svaigu zaļo zirnīšu
  • 2 ēdamkarotes kausētā siera
  • sāls pēc garšas
  • neliela buntīte loku
  • + 300 ml vāroša ūdens

Pagatavošana

  1. Puslitra burciņas apakšā liek tievās rīsu nūdeles, tās pārklāj ar smalki rīvētiem burkāniem, tad ber sīki sakapātus lociņus (ja šķiet, ka darba kolēģi pret šo smaržu kabinetā varētu protestēt, lociņus nepievieno), lociņus pārber ar sasmalcinātu vistas fileju, tad ber konservēto kukurūzu un zaļos zirnīšus.
  2. Burkas augšpusē ber kādu šķipsniņu sāls, tad liek kausēto sieru.
  3. Zupu pagatavo, burkā ielejot 300 ml vāroša ūdens, apmaisot un atstājot ievilkties 5–7 minūtes, tad zupu vēlreiz samaisa un ēd no burkas vai ielejot bļodiņā.