Šī ir visvieglākā recepte, jo principā visu liek katlā – apakšā lielos gabalos sagrieztu kabaci, brokoli, nolobītus zirnīšus, veselas svaigās pākšu pupiņas, pa vidu liek saidas filejas.
Pielej katla apakšā 50 g ūdens un saldo krējumu. Uzliek virsū vāku un liek vai nu cepeškrāsnī uz 30 minūtēm 180 ºC temperatūrā, vai tieši oglēs uz 15–30 minūtēm. Tik ilgs laiks vajadzīgs, jo katls salīdzinoši ilgi uzkarst, un tad ūdens sāk tvaikot un notvaicēs gan dārzeņus, gan saidu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: