Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
MAKARONU SALĀTI
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
450 g penne rigate pastas
200 g marinētu gurķu
150 g konservētu zaļo zirnīšu
200 g vārītas doktordesas
MĒRCEI
200 g majonēzes
150 g skābā krējuma
50 g marinētu gurķu šķidruma
2 ēdamkarotes diļļu (der arī sausās garšvielas)
¼ tējkarotes sāls
¼ tējkarotes maltu melno piparu
Pagatavošana
Pastu novāra sālsūdenī pēc instrukcijas uz iepakojuma. Pēc vārīšanās nokāš un noskalo zem auksta ūdens.
Marinētos gurķīšus un doktordesu sagriež mazos gabaliņos.
Mazā bļodiņā pagatavo mērci, kopā sajaucot visas mērces sastāvdaļas.
Visas salātu sastāvdaļas – novārīto pastu, sagrieztos produktus, zaļos zirnīšus un pagatavoto mērci – liek salātu bļodā un samaisa.
Salātus ēd uzreiz vai notur ledusskapī aptuveni 1– 2 stundas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: