Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Laura Dravniece
Autora receptes
Riekstu siera kūciņas ar mellenēm
Kokosriekstu Creme brulee
Kardamona maizītes
RIEKSTU SACEPUMS AR DZĒRVEŅU MĒRCI
PASTA ARTIŠOKU UN CITRONU MĒRCĒ AR CEPTĀM SĒNĒM
Kukurūzas plācenīši ar spinātu krēmu
Citrona un kokosriekstu batoniņi ar ingveru un kurkumu
Kurkumas lates dzēriens
Turku zirņu un avokado salāti
Karija kuskusa salāti
Sēklu beigeļi
Tropiskais čia sēklu pudiņš ar kokosriekstu jogurtu
Matcha biskvīta svaigā siera kūka ar zemenēm
HOT CROSS maizītes ar zemeņu ievārījumu
Kanēļa bulciņas
Tofu un zaļumu krēmsiers
Makaroni ar sieru
Turku zirņu omlete ar dārzeņiem, vegānisko sieru un pašgatavotu majonēzi
Fokača ar rozmarīnu un olīvām, pasniegta ar Biotēkas krēmu Toskānas gaume
Vegāniskais tiramisu
« Older Entries