Pildītās griķu pankūkas ar spinātiem un sēnēm

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

1 ēdamkarote maltu linsēklu
3 ēdamkarotes ūdens
600 ml augu dzēriena
200 g griķu miltu
neitrāla eļļa cepšanai
PILDĪJUMAM
300 g portobello sēņu
eļļa cepšanai
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes svaigi maltu piparu
2 saujas spinātu
100 g vegāniskā krēmsiera

Pagatavošana

Bļodā sajauc maltas linsēklas ar karstu ūdeni, uzbriedina 5 minūtes. Pievieno augu dzērienu.
Pieliek griķu miltus un kārtīgi izmaisa.
Ietaukotā karstā pannā cep lielās pankūkas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.
Pagatavo pildījumu. Sēnes sasmalcina un cep ar eļļu sakarsētā pannā. Pievieno sāli un piparus.
Kad sēnes izcepušās, nogriež uguni un iemaisa spinātus un krēmsieru. Gatavo pildījuma pilda
pankūkās.