Burkānkūkas kārtojums ar tofu “biezpiena” krēmu

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

BISKVĪTAM

150 g miltu

1,5 tējkarotes cepamā pulvera

½ tējkarotes sodas

2 tējkarotes kanēļa

½ tējkarotes kardamona
šķipsniņa sāls
65 g ābolu biezeņa
125 g Isola bio augu piena
1 tējkarote Rapunzel bio vaniļas cukura
110 g brūnā cukura
50 g eļļas

1 burkāns, sarīvēts

50g Rapunzel bio mandeļu

 

AUGĻU KĀRTAI
50 g Rapunzel bio rozīņu

½ mango

200 g konservētu ananasu

100 g sīrupa no konservētiem ananasiem

sula no ¼ citrona

 

KRĒMAM

150 g stingrā tofu

100 g auzu vai sojas krējuma

100 g sojas krēmsiera

60 g pūdercukura

sula no ¼ citrona

Pagatavošana

  1. Gatavo biskvītu. Kopā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, kanēli, kardamonu un sāli.
  2. Atsevišķā bļodā sajauc ābolu biezeni, vaniļas cukuru, brūno cukuru, eļļu, un pievieno miltu maisījumam.
  3. Mīklai pievieno sarīvētu burkānu un sasmalcinātas mandeles. Cepamo pannu pārklāj ar cepamo papīru, ielej mīklu, un cep 160 ºC temperatūrā 25–30 minūtes.
  4. Sagrieztu mango sajauc ar rozīnēm, konservētiem ananasiem un to sīrupu.
  5. Gatavo krēmu. Sablendē tofu ar augu krējumu un pusi no pūdercukura. Atsevišķi saputo krēmsieru ar atlikušo pūdercukuru un citronu sulu. Visu sajauc kopā.
  6. Atdzesētu biskvītu sadrupina gabalos un kārto trauciņos pamīšus ar augļu masu un krēmu.

Komentāri: