Virtuves kombainā ar S veida asmeni liek iepriekš vismaz 1 stundu izmērcētas dateles un mandeles. Blendē, līdz veidojas graudaina masa. Ar cepamo papīru izklātā formā masu vienmērīgi piepresē un liek ledusskapī.
Pa nakti izmērcētus Indijas riekstus liek blenderī, pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu, kļavu sīrupu, riekstu pienu, citronu sulu, vaniļas ekstraktu, un blendē līdz viendabīgi krēmīgai masai.
Pusi riekstu krēma lej virsū sagatavotajai pamatnei un uz 10 minūtēm ievieto saldētavā.
Otrai pusei pievieno mellenes, sablendē un klāj pa virsu nedaudz sastingušajai krēma daļai.
Kūku liek saldētavā uz nakti un pēc tam liek ledusskapī atlaidināt vismaz 2 stundas pirms ēšanas. Pirms pasniegšanas dekorē.
Komentāri: