Kokosriekstu pankūkas ar jogurtu un marakuju

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

1 liels banāns

1 ēdamkarote maltu linsēklu 

3 ēdamkarotes karsta ūdens 

350 ml augu dzēriena

1 ēdamkarote citronu sulas 

2 ēdamkarotes brūnā cukura 

šķipsniņa sāls

50 g kokosriekstu miltu 

150 g kviešu miltu 

1 tējkarote cepamā pulvera

eļļa cepšanai

 

PIEDEVĀM

150 g bezpiedevu jogurta

marakujas augļi

piparmētra

Pagatavošana

  1. Banānu samīca putriņā. Atsevišķi bļodiņā sajauc maltas linsēklas ar karstu ūdeni un atstāj 5 minūtes uzbriest. Linsēklu masu, augu dzērienu, citronu sulu, cukuru un sāli pievieno samīcītajam banānam. 
  2. Izsijā kokosriekstu miltus, kviešu miltus un cepamo pulveri. Pievieno šķidrajām sastāvdaļām un izmaisa, līdz veidojas viendabīga mīkla.
  3. Uz ieeļļotas un sakarsētas pannas cep pankūkas no abām pusēm, līdz tās ir zeltainas.
  4. Pasniedz ar jogurtu un marakujas augļa mīkstumu.