Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Edgars Sanders
Autora receptes
Ķīnas kāpostu salāti ar dzeltenajiem tomātiem un sezama sēklu eļļu
Ābolu zupa ar gailenēm un ceptiem sīpoliem
Aquafaba bezē ar rabarberu ievārījumu un zemenēm
Marinētu dzelteno tomātu zupa ar krēmsieru un rupjmaizi
Baltās pupiņas tomātu buljonā
Cepti dārzeņi želejā ar mārrutku krēmsieru
Mandeļu kefīra aukstā zupa
Melno rīsu čipsi
Tapas
ŽĀVĒTAS MELNPLŪMES UN VĪĢES MELNAJĀ TĒJĀ AR SOJAS PUTUKRĒJUMU
GRIĶU UN GRŪBU PUTRA AR MARINĒTU SELERIJU UN ZAĻAJIEM ZIRNĪŠIEM
KRĀSNĪ CEPTI SAKŅAUGI AR GURĶU UN JOGURTA MĒRCI
PILDĪTS SOVOJAS KĀPOSTS AR TARTARA MĒRCI
Topinambūru krēmzupa ar lazdu riekstiem
Salātu maizītes ar hurmas majonēzi un avokado
Pētersīļu sakņu čipsi
Brokoļu salāti ar mandeļu mērci
Žāvētu plūmju un sēņu gulašs
Veģetārā Kijevas kotlete ar rīsiem un kūpinātu tofu
Dārzeņu nūdeļu zupa ar šitaki sēnēm
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!