Baltās šokolādes muss ar ogām

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 bloks zīda tofu (340 g)
  • 100 g vegāniskās baltās šokolādes
  • 2 ēdamkarotes zeltainā sīrupa
  • 300 g zemeņu
  • Ogas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Šokolādes tāfelīti salauz mazākos gabalos un liec bļodā. Bļodu liec uz katliņa ar siltu ūdeni, lai šokolāde izkūst. Noliec šokolādi malā, lai atdziest līdz istabas temperatūrai.
  2. Liec tofu un kļavu sīrupu blenderī un blendē, līdz izveidojas krēmīga masa. Vienmērīgi pievieno šokolādi un sablendē.
  3. Liec masu ledusskapī dzesēties uz vismaz 1 stundu.
  4. Pasniedz ar ogām un blenderētu zemeņu mērci.