Salātu lapu rullīši ar majonēzi un rupjmaizes drumstalām
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
salātu lapas
redīsi
maurloki
5 šķēles rupjmaizes
MAJONĒZEI
100 ml sojas piena
2 tējkarote krievu sinepju
1 ēdamkarotes ābolu etiķa
melnais sāls
200–300 ml olīveļļas
Pagatavošana
Blenderī liek sojas pienu, sinepes un ābolu etiķi. Pievieno melno sāli pēc garšas. Blenderim kuļoties, lēnām lej klāt olīveļļu, līdz masa ieguvusi majonēzes konsistenci.
Svaigas rupjmaizes šķēles liek virtuves kombainā un samaļ drumstalās. Iegūtās drumstalas liek uz cepamās plāts un apgrauzdē 180 °C temperatūrā ~ 5 minūtes.
Salātlapas satin glītos rullīšos un apsien ar maurlokiem.
Liek atsevišķos traukos majonēzi, drumstalas, rullīšus un redīsus. Uzkoda paredzēta ēšanai ar rokām, rullīti un redīsus pamērcējot majonēzē un drumstalās.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: