No selerijas kāta un tomātiem izspiež sulu un samaisa kopā. Pēc garšas pievieno etiķi, cukuru un sāli. Sulu izkāš caur smalku sietu un liek ledusskapī atdzesēties.
Pupiņas noskalo un liek bļodā. Pievieno kubiņos sagrieztu gurķi, saulē kaltētus tomātus un baziliku. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pievieno nedaudz olīveļļas un visu kārtīgi samaisa.
Pupiņu maisījumu kārto zupas šķīvjos un aplej ar atdzesētu tomātu buljonu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: