Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Edgars Sanders
Ķīnas kāpostu salāti ar dzeltenajiem tomātiem un sezama sēklu eļļu
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
500 g Ķīnas kāpostu
5 mazie dzeltenie plūmju tomātiņi
maza buntīte diļļu
maza buntīte pētersīļu
5 lociņi
2 ēdamkarotes balto sezama sēklu
2 ēdamkarotes grauzdētu sezama sēklu eļļas (vai
Extra virgin
sezama sēklu eļļa)
1 ēdamkarote rīsu etiķa
1 ēdamkarote agaves sīrupa
sāls, pipari
Pagatavošana
Kāpostus un tomātus sagriež mazos gabaliņos un liek lielā bļodā.
Pievieno smalki sakapātus garšaugus.
Sausā pannā uz vidējas uguns apgrauzdē sezama sēklas un pievieno salātiem.
Viegli pārcilā salātus ar rokām.
Īsi pirms pasniegšanas pievieno etiķi, agaves sīrupu, sezama sēklu eļļu, sāli un piparus.
Pārcilā salātus vēl pāris reižu un ēd.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Zaļo griķu salāti ar redīsu dīgstiem
Biešu salāti ar lasi un krēmīgu citronu mērci
Rukolas salāti ar svaigām aprikozēm
Salāti ar apelsīnu
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: