Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Edgars Sanders
Ķīnas kāpostu salāti ar dzeltenajiem tomātiem un sezama sēklu eļļu
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
500 g Ķīnas kāpostu
5 mazie dzeltenie plūmju tomātiņi
maza buntīte diļļu
maza buntīte pētersīļu
5 lociņi
2 ēdamkarotes balto sezama sēklu
2 ēdamkarotes grauzdētu sezama sēklu eļļas (vai
Extra virgin
sezama sēklu eļļa)
1 ēdamkarote rīsu etiķa
1 ēdamkarote agaves sīrupa
sāls, pipari
Pagatavošana
Kāpostus un tomātus sagriež mazos gabaliņos un liek lielā bļodā.
Pievieno smalki sakapātus garšaugus.
Sausā pannā uz vidējas uguns apgrauzdē sezama sēklas un pievieno salātiem.
Viegli pārcilā salātus ar rokām.
Īsi pirms pasniegšanas pievieno etiķi, agaves sīrupu, sezama sēklu eļļu, sāli un piparus.
Pārcilā salātus vēl pāris reižu un ēd.
Jūs varētu interesēt
Salāti ar auksti kūpinātu pīli un ķiršiem
Sparģeļu salāti ar olām
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: