Marinētu dzelteno tomātu zupa ar krēmsieru un rupjmaizi
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
2 personām
Sastāvdaļas
8 dzeltenie plūmju tomāti
1 garais gurķis
3 ēdamkarotes rīsu etiķa
2 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote vegāniskā krēmsiera Valsoia lo Spalmabile
2 šķēles rupjmaizes
sāls, pipari
Pagatavošana
Tomātus sagriež palielos gabalos, liek bļodā un pievieno etiķi, sāli, piparus, cukuru un visu kārtīgi samaisa. Atstāj marinēties uz 2 stundām.
Pa to laiku virtuves kombainā liek rupjmaizes šķēles un samaļ, līdz izveidojas mīkstas maizes drumstalas. Drumstalas liek uz cepamās plāts un cep krāsnī 180 C temperatūrā 5–10 minūtes vai līdz laikam, kad tās palikušas kraukšķīgas.
Tomātus ar visu šķidrumu liek blenderī un blendē, līdz iegūta viendabīga masa. Tomātu masu izkāš caur smalku sietu un liek ledusskapī dzesēties.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: