Mazā bļodiņā sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas.
Blanšē sparģeļus, ieliekot tos verdošā ūdenī uz 3 minūtēm un atdzesējot zem tekoša auksta ūdens vai ledus vannā. Sparģeļus sagriež mazās ripiņās un noliek malā.
Smalki sakapā visas pārējās tartara sastāvdaļas un iemaisa marinādē.
Sparģeļus pasniedz, liekot tos traukā un pievienojot tiem nedaudz tartara mērces.
Pagatavo popkornu, kā norādīts uz iepakojuma, un pievieno tam grauzdētas, samaltas ķimenes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: