Blenderī liek sīpolus, ķiplokus, čili, pētersīļus un olīveļļu un sablendē. Pārlej iegūto masu lielā traukā un pievieno smalki sakapātus rozmarīna un timiāna zariņus, ierīvē citrona miziņu un iespiež sulu. Pēc tam pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
Šašlikam paredzētos dārzeņus un tofu sagriež palielos gabalos un pievieno marinādei. Atstāj marinēties uz nakti vai vismaz 2 stundām.
Upenes liek uz cepamās plāts, apber ar cukuru un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 5–10 minūtes.
Sadur dārzeņus uz iesmiem un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 15–20 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: