Cepti dārzeņi želejā ar mārrutku krēmsieru

Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 baklažāns
  • 1 cukīni
  • 1 burkāns
  • 1 paprika
  • 1 l dārzeņu buljona
  • 3 g agaragara
  • 100 g vegāniskā krēmsiera Valsoia lo Spalmabile
  • 2 tējkarotes mārrutku

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus sagriež plānās šķēlītēs. Dārzeņu šķēles liek pannā uz vidējas uguns cepties, līdz tie ir gaiši brūni.
  2. Dārzeņu šķēlītes kārto burciņās.
  3. Uzvāra buljonu un iemaisa agaragaru. Kamēr buljons vēl karsts, ielej to burciņās, līdz dārzeņi nosegti. Ļauj atdzist un sacietēt.
  4. Krēmsierā iemaisa mārrutkus, un to pirms pasniegšanas pievieno dārzeņiem burciņā.