Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Edgars Sanders
Cepti dārzeņi želejā ar mārrutku krēmsieru
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 baklažāns
1 cukīni
1 burkāns
1 paprika
1 l dārzeņu buljona
3 g agaragara
100 g vegāniskā krēmsiera
Valsoia lo Spalmabile
2 tējkarotes mārrutku
Pagatavošana
Visus dārzeņus sagriež plānās šķēlītēs. Dārzeņu šķēles liek pannā uz vidējas uguns cepties, līdz tie ir gaiši brūni.
Dārzeņu šķēlītes kārto burciņās.
Uzvāra buljonu un iemaisa agaragaru. Kamēr buljons vēl karsts, ielej to burciņās, līdz dārzeņi nosegti. Ļauj atdzist un sacietēt.
Krēmsierā iemaisa mārrutkus, un to pirms pasniegšanas pievieno dārzeņiem burciņā.
Jūs varētu interesēt
MARINĒTAS CEPTAS PAPRIKAS MĒRCE
SILTĀ GARNEĻU MĒRCE
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: