Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Edgars Sanders
Cepti dārzeņi želejā ar mārrutku krēmsieru
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 baklažāns
1 cukīni
1 burkāns
1 paprika
1 l dārzeņu buljona
3 g agaragara
100 g vegāniskā krēmsiera
Valsoia lo Spalmabile
2 tējkarotes mārrutku
Pagatavošana
Visus dārzeņus sagriež plānās šķēlītēs. Dārzeņu šķēles liek pannā uz vidējas uguns cepties, līdz tie ir gaiši brūni.
Dārzeņu šķēlītes kārto burciņās.
Uzvāra buljonu un iemaisa agaragaru. Kamēr buljons vēl karsts, ielej to burciņās, līdz dārzeņi nosegti. Ļauj atdzist un sacietēt.
Krēmsierā iemaisa mārrutkus, un to pirms pasniegšanas pievieno dārzeņiem burciņā.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Cukīni nūdeles
Tomātu zupas šotiņš ar bekona kraukšķi
Tomātu tortellini ātrā zupa
Klasiskais ratatouille un citronā marinēta vista
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: