Bļodā ber polentu, pievieno jogurtu, kokosriekstu eļļu, mandeļu miltus un pusi agaves sīrupa. Visu kārtīgi samaisa un lej 23 cm/dm cepamajā formā. Cep 180 °C temperatūrā 20–25 minūtes vai līdz laikam, kad kūkas augša ir zeltaini brūna.
Paralēli katliņā lej ūdeni, pievieno kumelīšu tēju un atlikušo agaves sīrupu. Liek vārīties 5–10 minūtes. Izkāš tējas biezumus, iegūto sīrupu noliek malā.
Kad kūka gatava, aplej to ar tējas sīrupu, neizņemot kūku no formas. Kad kūka uzsūkusi visu sīrupu, tā ir gatava.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: