Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
turku zirņi
KRĀSNĪ CEPTU BROKOĻU UN TURKU ZIRŅU PASTA AR VEGĀNO SIERU
Biešu falafels
Turku zirņu un madeļu karijs
Kvinojas bļodiņa ar tahini mērci
Meksikāņu bļodiņa ar turku zirņiem un rīsiem
Aquafaba bezē ar rabarberu ievārījumu un zemenēm
Melno turku zirņu meksikāņu salāti ar koriandra un laima mērci
Vegānu “tunča” salāti … bez tunča
Veģetārā Kijevas kotlete ar rīsiem un kūpinātu tofu
Turku zirņu sautējums ar plaučolām
Marokāņu lēcu un turku zirņu zupa
Humuss un falafeles
Spageti ķirbis ar “gaļas” bumbām tomātu mērcē
Prosas un muskata ķirbja salāti ar turku zirņiem un žāvētām dzērvenēm
Chili con carne
Nātru burgeri
Paprikas, selerijas saknes un tomātu krēmzupa
Puravu zupa ar turku zirņu grauzdiņiem
Ķirbju zupa ar turku zirņu kraukšķiem
Jērgaļas zupa
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!