Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

“Ķekava” cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē

150 g turku zirņu

50 g sezama sēklu

100 g olīveļļas

1 daiviņa ķiploka

½ čili pipara

šķipsniņa kurkumas pulvera

Pagatavošana

  1. Uz pannas apgrauzdē sezama sēklas. Apgrauzdētās sēklas ieber dziļā traukā ar eļļu. Ar rokas blenderi visu sablendē, iegūstot spēcīgu sezama sēklu smaržu. Klāt liek ķiploku, turku zirņus un čili piparu. Visu rupji sablendē.
  2. Pasniedz pie svaigi ceptas cāļa filejas steika, dekorē ar čili piparu, kurkumu un turku zirņiem.