MASI CAMPOFIORIN ROSSO

Masi Campofiorin ir leģendārā vīna Amarone “jaunākais brālis”. Tā gatavošanā tiek izmantotas tās pašas vīnogu šķirnes (Corvina, Rondinella, Molinara), kuru vīnogas tiek vītinātas 3–4 nedēļas.

Masi vīndarītavas vīnogu vītināšanas metode Appassimento piešķir vīnam piesātinātu krāsu, daudzveidīgu garšu un aromātu, kā arī uzglabāšanas potenciālu. Campofiorin var attīstīties vismaz 15–20 gadus un iepriecināt vīna cienītājus ar daudzveidīgu aromātu un garšu.

Vīnam ir koša rubīnsarkana krāsa. Buķete ir piepildīta ar gatavu ķiršu un plūmju nokrāsām. Garšas raksturs ir izteikti augļains, papildināts ar noturīgu tanīna struktūru un līdzsvaroti atsvaidzinošu skābumu.

Lieliski piemērots pie grilētas gaļas ēdieniem un nogatavinātiem sieriem (12–24 mēneši), kā arī tradicionāliem pastas ēdieniem.

Baudīt 16–18 °C.