fbpx

Pasta Carbonara

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g spageti
  • 200 g bekona
  • 3 olas
  • ½ tējkarotes melno piparu
  • ½ tējkarotes sāls
  • 100 ml saldā krējuma
  • 70 g Parmas siera

Pagatavošana

  1. Sālsūdenī novāra spageti al dente*. Nokāš.
  2. Sagriež bekonu un uz vidēji lielas uguns apcep pannā, līdz tas ir kraukšķīgs.
  3. Bļodā iesit 3 olas, pievieno piparus, sāli, saldo krējumu un rīvētu Parmas sieru. Visu samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
  4. Zem pannas ar bekonu samazina uguni līdz mazai, pievieno novārītos spageti un pagatavoto mērci.
  5. Visu apmaisa un uzkarsē.

 

*al dente (no itāļu valodas) apzīmē pastas gatavības pakāpi, kad ārpusē tā mīksta, bet viducītis vēl paciets.

Komentāri:

Jūsu komentārs: