Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Kārlis Birmanis
Autora receptes
Pastinaku biezzupa ar bekonu
Dārzeņu sautējums ar bulguru
Kvinoja ar cukīni, burkāniem un foreli
Līdzņemšanai pašgatavoti enerģijas batoniņi
Garneļu stir-fry ar dārzeņiem
Pikšas fileja ar kraukšķīgiem kartupeļiem un avokado mērci
Karamelizēta arktiskās pālijas fileja ar sviesta un medus mērci
Uzturvielām bagātīgas vakariņas – lasis ar dārzeņiem
Ogļhidrātiem bagātas pusdienas – pilngraudu rīsi ar pākšaugiem
Cepts lasis ar kartupeļu biezeni un zaļajiem zirnīšiem
Lēni cepta cūkgaļas cepeša maizīte ar avokado
Zivju pirkstiņi
Liellopu gaļas burgers
Kvinoja greipfrūtu sulā
Pastinaku biezzupa ar bekona kraukšķiem
Salāti ar apelsīnu
Garneles ar brokoļiem vai sparģeļiem un pastu
Uz dārzeņiem ceptas cūkgaļas ribiņas
Ratatouille
Shepherd’s pie ar zaļajiem zirnīšiem
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!