Rīsus 15 minūtes mērcē aukstā ūdenī. Tad nolej ūdeni, aplej ar svaigu un liek vārīties, pievienojot kurkumu un sāli. Kad ūdens novārījies tik tālu, ka tas virs rīsiem vairs nav redzams un rīsos izveidojušies mazi gaisa caurumiņi, samazina liesmu līdz minimālai un atstāj uz 10 minūtēm vēl pasautēties, katlam uzliekot vāku.
Uzvārītajiem rīsiem pievieno saldētos zirnīšus, samaisa un atstāj 5 minūtes sasilt.
Pasniedzot porciju, to var papildināt ar pupiņām un uz pusēm sagrieztiem ķiršu tomātiņiem.
1 porcija satur aptuveni 400 kcal, 65 g ogļhidrātu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: