Grieķu jogurtam pievieno saspiestu ķiploka daiviņu un šķipsnu sāls, samaisa un atstāj mērcīti ievilkties.
Maltajai gaļai pievieno 2 šķipsnas sāls un 1 šķipsnu maltu piparu, samaisa un izveido 2 plācenīšus. Cep tos 3–5 minūtes no katras puses uz sakarsētas pannas, kam uzliets nedaudz eļļas.
Kamēr gaļa cepas, ar dārzeņu mizotāju nogriež gurķa šķēlītes un sagriež tomātu, marinētos gurķīšus un sīpolu šķēlītēs.
Pārgriež burgera maizīti uz pusēm, apsmērē to ar mērcīti, liek virsū salāta lapu, tomātu un sīpolu šķēlītes, kotleti, ievārījumu, gurķa šķēlītes, marinētus gurķīšus un nosedz ar otru maizītes pusi.
Komentāri: