Recepte

Garneles ar brokoļiem vai sparģeļiem un pastu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
2 personām
Kārlis Birmanis

Autors: Kārlis Birmanis

Sastāvdaļas

  • 100 g pilngraudu pastas penne (trubiņas)
  • ½ brokoļa
  • 100 g lielo garneļu
  • 2 burkāni
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 tējkarotes medus
  • sula no ½ citrona
  • 2 daiviņas ķiploku
  • sāls un pipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Pastu novāra pēc instrukcijas uz iepakojuma.
  2. Sīpolu rupji sakapā, brokoli sagriež mazās rozītēs. Uz vidēji karstas pannas vispirms apcep sīpolu. Kad tas zeltains, pievieno brokoli. Kad dārzeņi mīksti, tiem pēc garšas pievieno sāli un piparus un noņem no pannas.
  3. Garneles atkausē un uz straujas liesmas kopā ar sakapātu ķiploku 1-2 minūtes apcep, līdz tās maina krāsu. Tad pievieno sojas mērci, medu un citrona sulu. Kad garneles ir karamelizējušās, tām pannā pievieno dārzeņus un pastu. Sajauc visu kopā.

Komentāri:

Jūsu komentārs: