Es dievinu cepeškrāsni un nesaprotu tos cilvēkus, kas spēj bez tās iztikt. Kāpēc? Galvenokārt tāpēc, ka cepeškrāsns taupa laiku. Ir tik daudz dažādu ēdienu, ko var vienkārši sagatavot – izkārto uz cepešplāts vai cepamajā traukā un uz laiku aizmirsti. Ēdiens gatavojas pats. Otrs iemesls ir veselība. Cepeškrāsnī ēdienam jāpievieno daudz mazāk taukvielu, tas gatavojas pats savā sulā un ir aromātisks un sulīgs. Ja vēl mājās ir cepeškrāsns ar tvaika funkciju – super. Tvaiks ikvienu ēdienu padara sulīgāku un garšām ļauj saplūst vienmērīgāk. Ja jums vēl nav cepeškrāsns, ceru, ka pēc šīs receptes jūs noteikti gribēsiet pie tādas tikt.
Kam pievieno balzāmetiķi?