Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Meistarkalses
Taste Latvia
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
TAPT studijas īre
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Meistarklases
Taste Latvia
Sautējumi
Garneļu un dārzeņu sautējums kokosriekstu pienā
Rīsu, vistas filejas un desiņu sautējums
Liellopu gaļas sautējums ar kanēli un datelēm
Alus un pupiņu sautējums
Vistas un dārzeņu sautējums sinepēs
Dārzeņu un lēcu sautējums ar kumīnu zem kupola
Vistas un dārzeņu sautējums
Dārzeņu sautējums kokoskriekstu skaidiņās un karijā
Indiešu jēra gaļas ēdiens Rogan josh
Spāņu zvejnieku ēdiens Paella latviešu variācijās
Ratatuie
Jēra gaļa ar āboliem
Mežacūkas sautējums ar gailenēm
Gaileņu, kabaču un diļļu sautējums podiņā
Garšaugu rīsi ar malto gaļu – Variācija par Arroz de Carreteiro
Caponata – baklažānu sautējums saldskābā mērcē sicīliešu gaumē