Gaļu noskalo un ar papīra salveti nosusina. Sagriež šķēlēs.
Ābolus noskalo, pārgriež uz pusēm un izņem serdi, bet nemizo.
Sagriež šķēlītēs.
Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež palielos gabaliņos.
Ķiploka daiviņas notīra, bet nesasmalcina. Zaļumus noskalo un sasmalcina.
Gaļai uzkaisa kanēli, sāli un piparus. Gatavošanai izmanto katlu vai pannu ar biezu dibenu. Vispirms sakarsētā eļļā apcep gaļu no abām pusēm viegli brūnu. Lai gaļa būtu sulīgāka, cepšanas laikā gaļas šķēlēm nevajadzētu saskarties.
Virs apceptās gaļas uzber daļu sagriezto ābolu un kartupeļu. Pārkaisa ar sāli, pipariem un pusi no zaļumiem.
Tad pievieno atlikušos ābolus, kartupeļus, ķiploka daiviņas un visu pārlej ar 1 l verdoša ūdens. Katlam uzliek vāku un sautē uz vidēji lielas liesmas ~ 1,5 stundu, līdz gaļa kļūst mīksta. Nepieciešamības gadījumā pievieno vēl nedaudz ūdens.
Sautējumu pasniedz, pārkaisītu ar atlikušo daļu sasmalcinātās kinzas.
Ļoti garšīgi un vienkārši. Es gan kartupeļus griezu lielākos gabaliņos un nākošreiz atstāšu vēl nedaudz lielākus.