Kabatiņas ar svētku cepeti un dārzeņiem

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

400 g svētku cepeša (vista, cūkgaļa, liellops, jērs, tītars)

100 g vārītu vai ceptu kartupeļu

4 kebaba maizītes

200 g korejiešu burkānu

200 g pikanto korejiešu kāpostu

1 svaigs gurķis

1 paprika

1 sarkanais sīpols

100 g salātu maisījuma

200 g skābā krējuma

2 zaļie lociņi

½ tējkarotes sāls

½ tējkarotes svaigi maltu melno piparu

Pagatavošana

  1. Uzsilda krāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
  2. Uz cepešpannas liek kebaba maizes, kartupeļus un sagrieztu svētku cepeti, silda krāsnī 10 minūtes.
  3. Nelielā bļodiņā sajauc krējumu ar sāli, pipariem un sakapātiem lociņiem.
  4. Uz maizes liek gaļu, tad marinētos un svaigos dārzeņus, kartupeļus, salātu maisījumu un krējuma mērci. Aizrullē vai aizloka un pasniedz.