Recepti piedāvā un gatavo Dzintars Šteinbergs-Ozoliņš, ēst gatavot mīlētājs, dekorators mākslinieks
Vienkārša, nesamākslota recepte sezonā, kuras knifiņš – daudz zaļumu, dažādas krāsas dārzeņi un laba vistas gaļa. Nekā lieka, tomēr ģeniāli.
1. Vistas šķiņķīšus atkaulo. Ādu var atstāt klāt, bet, ja nepatīk, var arī to noņemt. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
2. Visus dārzeņus nomizo un sagriež vienāda izmēra gabaliņos. Ķiplokus un sīpolu nomizo un rupji sagriež. Čili piparu sagriež ripiņās, sēklas atstājot.
3. Uz pannas apcep vistu.
4. Kad vistas gabaliņi brūni, tiem pievieno visus dārzeņus, pa virsu pārkaisot sāli un svaigi maltus melnos piparus. Pieliek arī pāris graudu smaržīgo piparu un laurlapu.
5. Pēc 30 minūtēm sautējumu pārkaisa ar smalki kapātiem zaļumiem un atstāj vēl uz 10 minūtēm uz nelielas liesmas pasautētiesi.
Vistas šķiņķīšus atkaulo. Ādu var atstāt klāt, bet, ja nepatīk, var arī to noņemt. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
Visus dārzeņus nomizo un sagriež vienāda izmēra gabaliņos. Ķiplokus un sīpolu nomizo un rupji sagriež. Čili piparu sagriež ripiņās, sēklas atstājot.
Uz pannas apcep vistu.
Kad vistas gabaliņi brūni, tiem pievieno visus dārzeņus, pa virsu pārkaisot sāli un svaigi maltus melnos piparus. Pieliek arī pāris graudu smaržīgo piparu un laurlapu.
Pēc 30 minūtēm sautējumu pārkaisa ar smalki kapātiem zaļumiem un atstāj vēl uz 10 minūtēm uz nelielas liesmas pasautētiesi.
Esu pēc šīs receptes gatavojusi vairākkārt, ļoti garšīgi sanāk.
Esmu pēc šīs receptes gatavojusi vairākkārt, ļoti garšīgi sanāk.