Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Garneļu un dārzeņu sautējums kokosriekstu pienā
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
200 g garneles
2 ķiploka daiviņas
1 sīpols
2 tomāti
1 zaļā paprika
400 ml kokosriekstu piena
svaigs koriandrs
eļļa cepšanai
Pagatavošana
Garneles atkausē. Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi. Kad garneles ir atkusušas, tās samaisa ar ķiplokiem, pieber šķipsniņu sāls un marinē ~ 30 minūtes.
Tomātus un papriku noskalo. Tomātus blanšē verdošā ūdenī, novelk tiem miziņas un sagriež nelielos gabaliņos. Paprikai izņem sēklas un sagriež gabaliņos. Sīpolu notīra un smalki sagriež.
Uzkarsē pannā eļļu un 2-3 minūtes apcep sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Kad sīpoli ir apcepti, pievieno paprikas un tomātu gabaliņus. Pannai uzliek vāku un pasutina 5-7 minūtes.
Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pievieno garneles, vēlreiz uzvāra un izslēdz liesmu.
Kinzu noskalo un smalki sakapā. Garneļu sautējumu ielej bļodiņās un pārkaisa ar zaļumiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: