Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Uģis Veits
Uģis ir šefpavārs Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā, kā arī TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Autora receptes
Bao bun ar cūkgaļu
Biešu salāti ar mango un lēcām
Cūkas pavēderes cepetis ar pašgatavotu čilli majonēzi
Pīles fileja ar romiešu salātiem piparmētru un ķiploku mērcē
Grilētu jauno sīpolu un steika salāti ar salsa cruda
Grilēti cāļa šķinķīši ar sparģeļiem un karsto piparmētru mērci
Mazsālīts lasis ar svaigiem fenheļa salātiem
Mencu aknu un ceptu kartupeļu salāti
Mencu plācenīši ar ziedkāpostu un ceptiem tomātiem
Skābmaize ar pīles pastēti un ceptiem āboliem
Tomātu salāti ar ķiploku krēmu
15 minūšu jūras karūsa Taizemes kokosriekstu piena mērcē
Rudzu biešu maize ar mazsālītu lasi
Rudzu maize ar pētersīļu biezpienu, prošuto un mīksti vārītu olu
Auzu ierauga tostermaize ar trīs veidu lokiem
Kamas maize ar burkānu sviestu, selerijas salātiem un kazas sieru
Rudzu un sēklu maize ar krāsnī ceptu citronu, meža ķiploku rikotu un pavasara sparģeļiem
Jēra čili ar burkāniem, tumšo šokolādi un tvaicētiem rīsiem
Rauga pankūkas ar Ziemassvētku garšvielās ceptiem āboliem
Ceptu ķirbju un viegli marinētu burkānu salāti ar valriekstiem un zilo sieru
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!