Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Autora receptes
Saspiestie kartupeļi
Ābolu virtuļi
Plūmju kečups
Jāņogu burbuļtējas bumbas
Grilēts vistas šašliks ar arbūzu un avokado salātiem
Ļuļa kebabs, turku zirņu un gurķu salāti ar jogurta, medus un piparmētru mērci
Cūkgaļas ribiņas ar grilētu persiku un tomātu salātiem
Grilēts steiks ar saldskābajiem Āzijas gurķu un sīpolu salātiem un sezonas garšaugiem
Uz grila tvaicēta forele Kimchi marinādē ar jaunajiem kartupeļiem “Mexican corn style”
Siltā kvinoja ar rukolas pesto
Kuskusa gurķu un ķiršu tomātu salāti ar kazas sieru
Tomātu un sarkano lēcu karijs ar ceptu olu
Jauno burkānu un mango karijs ar vistu
Grilēts astoņkājis ar melnajiem rīsiem
Liellopa Korejas BBQ burgers ar maigu majonēzi, lociņu salsu un piena salātiem
Melnā angusa steiks ar sezonas garšaugu un zilā siera sviestu
Tofu, ananasu un dārzeņu iesmiņi terijaki marinādē
Folijā grilētas garneles ar fenheli, jaunajiem kartupeļiem un citronu alioli
Maltās gaļas kesadiljas ar kukurūzu un kinzas salsu
Grilēta vesela zivs ar ķiploku un pētersīļu sviestu un citronu
« Older Entries