Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
tomāti
Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm
Brokastu sacepums ar spageti
Krāsnī cepti vasaras dārzeņi
Ratatouille
Shepherd’s pie ar zaļajiem zirnīšiem
Tako ar dažādām salsām un vistu
Ātrā itāļu uzkoda – bruschetta ar tomātiem un “Pūres” adžiku
Take-away jeb pusdienu maltīte līdznešanai – pasta ar zaļumu mērci un tunci
Bagete ar tomātiem, kūpinātu zivi un paštaisītu majonēzi
Siera putra ar krāsnī ceptiem dārzeņiem
Šakšuka
Vegānu tarte ar humusu un krāsnī ceptiem dārzeņiem
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!