2 avokado
¼ sarkanā sīpola
1 halapenjo pipars
20 g kinzas
15 ml laima sulas
1 tomāts
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes malta kumīna
2 ēdamkarotes Extra virgin olīveļļas
kukurūzas čipsi
Vai esi kādreiz stavējis veikalā pie garšvielu plaukta neizpratnē, kadēļ plauktos ir tik daudz paciņu ar dažādiem nosaukumiem? Mēs ticam, ka garšvielu dažādība var būt nedaudz mulsinoša, bet ar mūsu milzīgo pieredzi garšvielu pasaulē droši varam teikt, ka ikvienai no tām ir nozīme un sava īstā kombinācija. Mēs Garšu skolā kopā ar Santa Maria un pieredzējušiem pavāriem dalīsimies ar zināšanām, lai arī tu vari kļūt par garšu ekspertu un kombinēt tās kā īsts meistars! Gada laikā katru mēnesi tuvāk iepazīstināsim ar dažādiem garšaugiem, pipariem, garšvielām un to maisījumiem video, recepšu un informatīvu materiālu veidā!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku. Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā. Apstiprināt sīkdatnes
Komentāri: