Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Pamatēdieni
Picahna tradicionālais brazīliešu steiks
Truša cepetis ar redīsiem terijaki marinādē
Dārzeņi ponzu mērcē ar sojšliku
Pīles fileja ar terijaki BBQ mērcē gatavotiem rabarberiem
Vistas voks Indijas riekstu sviesta mērcē
Karamelizēti dārzeņi ar tahini mērci
Siltā kvinoja ar rukolas pesto
Tomātu un sarkano lēcu karijs ar ceptu olu
Jauno burkānu un mango karijs ar vistu
Grilēts astoņkājis ar melnajiem rīsiem
Ņujorkas stila hotdogi ar alū sautētiem sīpoliem
Liellopu gaļas burgers ar karsto siera mērci
Asās Bufalo vistas sendviči
Ar falafelu pildītas tortiljas
Ravioli ar spinātu un rikotas pildījumu
Laša tartars ar zemenēm
Melnā angusa steiks ar sezonas garšaugu un zilā siera sviestu
Tofu, ananasu un dārzeņu iesmiņi terijaki marinādē
Folijā grilētas garneles ar fenheli, jaunajiem kartupeļiem un citronu alioli
Maltās gaļas kesadiljas ar kukurūzu un kinzas salsu
« Older Entries