MASI ROSA DEI MASI
“Masi” vīna darītavas stāsts sākās 18. gadsimtā ar Vaio dei Masi – pirmo vīna dārzu, kas tika iegādāts Valpolicella Classico vīna reģiona centrā un ko vīna darītava joprojām sargā un kopj. Ģimenes sestā un septītā paaudze ar prieku uzņem draugus un vīna cienītājus, lai dalītos emocijās, ko sniedz šis unikālais reģions un tā vīni. Tā jau ir kļuvusi par neatņemamu ģimenes tradīciju aizrautīgi stāstīt par savu darbu un dzīvi, kas ir cieši sasaistīta ar vidi, apkārtējo dabu, vēsturi, tradīcijām un inovācijām.
“Masi” vēsturiskā galvenā mītne atrodas Valpolicella Classico centrā, teritorijā, kas stiepjas pāri pakalniem starp Gardas ezeru un Veronu. “Masi” ir atzīts līderis Amarone ražošanā, kas izceļas citu lielisko vīnu vidū ne tikai ar šim Venēcijas reģiona apgabalam raksturīgo vīnogu šķirņu izmantošanu, bet galvenokārt ar to, ka vīns tiek ražots no žāvētām vīnogām.
gadā “Masi” vīna nams svin nozīmīgu jubileju: Boskaīni (Boscaini) ģimenes 250 gadu jubileju, kopš pirmo reizi tika iegūta raža (1772. gadā) Vajo dei Masi vērtīgajos vīna dārzos, nelielā ielejā Valpolicella Classico reģiona sirdī. Šis ir stāsts par uzvārda Boscaini un vietvārda Vajo dei Masi nesaraujamo saikni, ko virza to pašu ģimenes locekļu darbs, kuri paaudžu gaitā ir kultivējuši vīnogulājus, pārveidojuši vīnogas vīnā un tirgojuši to.
Iepazīšanās ar vīnu tuvplānā var būt neparasts piedzīvojums, ko jūs nekad neaizmirsīsiet. Aizraujošs ceļojums vēsturē, kultūrā un gaumē.
MASI ROSA DEI MASI, Rosato Tre Venezie IGT
Elegants un svaigs, sauss rozā vīns, kas veidots no Refosco šķirnes vīnogām. Bagātīga un maiga garšas palete ar nogatavojušos aveņu un ķiršu aromātiem, ko eleganti papildina ilgstoša un sabalansēta pēcgarša. Lieliski piemērots kā aperitīvs vai kā kompanjons antipastām, viegliem makaronu ēdieniem, vēžveidīgajiem un jūras veltēm.
“Masi” vīna nams vīna ražošanā neizmanto dzīvnieku izcelsmes blakusproduktus vai alerģiju izraisošus produktus. Vīna nams “Masi” atbalsta Rafcycle projektu, kas ir vērsts uz etiķešu silikona pamatnes pārstrādāšanu un pārveidošanu celulozē. Visās tā ražotnēs 15 % nepieciešamās enerģijas nāk no saules paneļiem.