fbpx

Artišoku un balto pupiņu brusketas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles čabatas
  • 250 g konservētu mazo balto pupiņu (1 bundžiņa)
  • 8 marinēti artišoki
  • ½ sarkanā sīpola
  • 2 daiviņas ķiploku
  • ½ citrona
  • maza buntīte pētersīļu
  • sāls, pipari, olīveļļa

Pagatavošana

  1. Uzkarsē pannu uz vidēji lielas uguns. Ielej nedaudz olīveļļas, un liek cepties maizes šķēles.
  2. Pa to laiku smalki sakapā sīpolu, ķiplokus un pētersīļus. Nokāš un noskalo pupiņas.
  3. Kad maizītes ir brūnas no abām pusēm, pārceļ tās uz šķīvja un liek pannu atpakaļ uz uguns.
  4. Liek pannā sīpolus, ķiplokus, pupiņas un pētersīļus. Pievieno šķipsniņu sāls un piparus. Pievieno citronu sulu. Sautē visu uz vidējas uguns 3–5 minūtes, bieži apmaisot.
  5. Pagaršo un pievieno vēl sāli, piparus vai citronu sulu, ja nepieciešams.
  6. Liek pupiņas un marinētos artišokus uz maizītēm un uzrīvē pa virsu citrona miziņu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: