Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Ciemos
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Renārs Purmalis
Autora receptes
Ābolu, dzērveņu, upeņu un piparkūku sacepums
Karsto kāpostu un lapu salāti
Jaunlopa cepetis, gatavots priežu skujās
Šokolādes un kafijas muss ar svilinātu olbaltumu
KARSTMAIZE STARP DIVĀM ČUGUNA PANNĀM
VISTAS FILEJAS UN POLĀRMAIZES PICA
SKAUTU HOTDOGS
SVAIGU KOLRĀBJU SALĀTI AR GRAUDU SINEPJU UN MEDUS MĒRCI
Karstmaizes ar šķiņķi un brī sieru
BBQ mērce ar grilētiem āboliem un iesala mērci
Kūka “Dīķis agrā pavasarī”
Brokastu pankūkas ar kokosriekstu miltiem un medū mērcētiem alkšņu pumpuriem
Liepu, bērzu un upeņu pumpuru salāti ar sparģeļiem un redīsiem
Ķirbju sēklu miltu un priežu pumpuru cepumi
Pasta ar 3 dārzeņiem un fetas sieru
Vistas fileja ar sēnēm un timiānu
Ugunskurā cepta šokolādes kūka un Forest Tonic kokteilis
Ugunskurā cepts lasis un True Villager kokteilis
Zivju zupa
Uz uguns ceptas paipalas
« Older Entries