Kaltētu baraviku zupa

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

1 dzeltenā paprika
1 sarkanā paprika
1 zaļā paprika
3 sarkanie sīpoli
1 dzeltenais burkāns
2 saujas kaltētu baraviku
1 bundža kokosriekstu piena
2 ēdamkarotes jūraszāļu
50 ml sojas mērces

Pagatavošana

  1. Paprikas, sīpolus un burkānu sagriež un liek karstā katlā ar eļļu cepties. Pēc 3–4 minūtēm pieber kaltētās baravikas un pielej aptuveni 1 litru karsta ūdens.
    Klāt liek jūraszāles, kokosriekstu pienu un sojas mērci.
  2. Pavāra 10 minūtes un ļauj zupai atpūsties vēl 10 minūtes, lai garšas savelkas. Tad tā ir gatava baudīšanai. Iesaku apbērt ar svaigiem zaļumiem.

Komentāri: