Jaunumi

Āboli — nepamatoti aizmirsta veselības lādīte 0

Āboli — nepamatoti aizmirsta veselības lādīte

Kad veikalu plaukti rudenī ir pārpildīti ar nektarīniem, persikiem, vīnogām, melonēm un arbūziem, mēs mēdzam paiet garām mūsu vietējiem superaugļiem — āboliem. Šajā rakstā nacionālais mazumtirgotājs ELVI kopā ar uztura...

Read more

Māras dienas svinības un tirdziņš GARDU MUTI 0

Māras dienas svinības un tirdziņš GARDU MUTI

Māras diena saukta arī par tirgus dienu, jo tas ir laiks, kad daba ir savā pilnbriedā. Valmiermuižas pils parkā sestdien, 4. augustā, no plkst. 11.00 sabrauks tirgotāji no tuvākām...

Read more

Elit Art of Martini konkursā uzvar Andris Reizenbergs 0

Elit Art of Martini konkursā uzvar Andris Reizenbergs

7.jūnijā restorānā “Muusu Terase” notika starptautiskā bārmeņu konkursa elit art of martini Latvijas fināls, kurā dalībnieki gatavoja vodka martini kokteiļus no AS “Latvijas balzams” ražotā degvīna elit®. Konkursa pirmajā...

Read more

Bērns virtuvē – apdraudējums vai pamats patstāvībai? 0

Bērns virtuvē – apdraudējums vai pamats patstāvībai?

Puse aptaujāto Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka bērns maltītes gatavošanā būtu jāiesaista sākot no 3 - 4 gadu vecuma (47%), savukārt trešdaļa – jau no pašas mazotnes, pat līdz 2...

Read more

Vislatvijas saldējuma festivālā apēsti 45 tūkstoši saldējumu un izvēlēta jaunā “Jūrmalas saldējuma” garša 0

Vislatvijas saldējuma festivālā apēsti 45 tūkstoši saldējumu un izvēlēta jaunā “Jūrmalas saldējuma” garša

Ieskandinot vasaras sezonas sākumu, 26.maijā Dzintaru pludmalē aizvadīts “Vislatvijas saldējuma festivāls”, kas pulcēja desmitiem tūkstošiem saldummīļu. Kopumā festivālā apēsts rekordliels saldējumu daudzumus – apmēram 4 tonnas jeb 45 tūkstoši...

Read more

Īsta vaniļa desertiem un kūkām kā punkts uz “i” 0

Īsta vaniļa desertiem un kūkām kā punkts uz “i”

Siltais laiks tā vien mudina pamieloties ar kaut ko gardu un smaržīgu un dažādi – ar vaniļu pagatavoti ēdieni, kā arī dzērieni labi iederēsies svinīgos pasākumos, brīvdienu...

Read more

AICINA UZ “VISLATVIJAS SALDĒJUMA FESTIVĀLU” JŪRMALAS KŪRORTA SVĒTKOS 0

AICINA UZ “VISLATVIJAS SALDĒJUMA FESTIVĀLU” JŪRMALAS KŪRORTA SVĒTKOS

Lai garšīgi atzīmētu vasaras sezonas sākumu, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu aicina uz “Vislatvijas Saldējuma festivālu”, kas 26.maijā norisināsies Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros....

Read more

Speciālisti runās par viesmīlības industrijas attīstību – Let’s Talk Taste lielnotikums izsludina pilnu programmu 0

Speciālisti runās par viesmīlības industrijas attīstību – Let’s Talk Taste lielnotikums izsludina pilnu programmu

“Let’s Talk Taste” bāru, restorānu un kafejnīcu lielnotikums, kas norisināsies jau 15. un 16. maijā VEF kvartālā, nupat kā izsludinājis divu dienu programm­u, meistaru un notikumu sarakstu. Pasākums kopā...

Read more

PAR GODU LATVIJAS SIMTGADEI IZNĀCIS ĪPAŠS “EKSELENCE” SALDĒJUMS LATVIJAS KAROGA KRĀSĀS 0

PAR GODU LATVIJAS SIMTGADEI IZNĀCIS ĪPAŠS “EKSELENCE” SALDĒJUMS LATVIJAS KAROGA KRĀSĀS

Godinot Latvijas valsts simto dzimšanas dienu, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union radījis patriotisku gardēžu saldējumu Ekselence Latvijas karoga krāsās. Simtgadei veltītais saldējums gardēžus priecēs ar...

Read more

Par 190% pieaug pieprasījums pēc “Laimas” ekskluzīvās produkcijas 0

Par 190% pieaug pieprasījums pēc “Laimas” ekskluzīvās produkcijas

2018. gada pirmajos trīs mēnešos par 190% pieaudzis pieprasījums pēc Latvijā mīlētākā saldumu zīmola “Laima” ekskluzīvās produkcijas, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn. Papildus tam šogad pieaudzis arī šī segmenta...

Read more

Let’s Talk Taste – pirmais divu dienu viesmīlības nozares notikums Latvijā 0

Let’s Talk Taste – pirmais divu dienu viesmīlības nozares notikums Latvijā

Let’s Talk Taste ir bāru, restorānu un kafejnīcu nozares lielnotikums, kas apņēmies pulcināt kopā labākos jomas domātājus, aktīvistus un pārstāvjus, kuri ar savu iedvesmu un pieredzi spēj celt viesmīlības...

Read more

Ēdienkartes plānošana dažādo vakariņas un atvieglo produktu iegādi 0

Ēdienkartes plānošana dažādo vakariņas un atvieglo produktu iegādi

Katrai saimniecei tagad ir iespēja plānot ne tikai nedēļas, bet arī mēneša ēdienkarti ar Santamaria.lv mājaslapā izveidoto platformu “Garšīgas receptes katrai dienai”, tā atvieglojot gan vakariņās gatavojamo...

Read more

Kā dažādot svētku galdu Lieldienās 0

Kā dažādot svētku galdu Lieldienās

Lieldienās olas var dabīgā veidā nokrāsot visdažādākajos toņos, izmantojot galda etiķi un dažādus augus – arī garšvielas. Tāpat šo svētku ēdienkartē noteikti ir iekļaujams kāds olu ēdiens,...

Read more

“Laimas” muzejā atklāta unikāla šokolādes skulptūru izstāde 0

“Laimas” muzejā atklāta unikāla šokolādes skulptūru izstāde

Latvijā mīlētākā saldumu zīmola “Laima” šokolādes muzejā ar īpašu performanci atklāta mākslinieka - konditora Hatzidaka Emanuēla šokolādes skulptūru izstāde “Chocolate Feelings”. Tās laikā...

Read more

VĒRIENĪGI ATKLĀTA BRĀĻU REIZENBERGU “RĪGAS KOKTEIĻU” GRĀMATA 0

VĒRIENĪGI ATKLĀTA BRĀĻU REIZENBERGU  “RĪGAS KOKTEIĻU” GRĀMATA

Vakar, 20. decembrī ar krāšņām svinībām jaunajā Raimonda Zommera restorānā EPILOGUE, atklāta Latvijas godalgotāko bārmeņu – brāļu Reizenbergu pirmā “RĪGAS KOKTEIĻU’’ grāmata.

Read more

BRĀĻI REIZENBERGI IZDOD PIRMO “RĪGAS KOKTEIĻU” GRĀMATU 2

BRĀĻI REIZENBERGI IZDOD PIRMO “RĪGAS KOKTEIĻU” GRĀMATU

Latvijas godalgotākie bārmeņi, dvīņu brāļi Inguss un Andris Reizenbergi, laiduši klajā pirmo “RĪGAS KOKTEIĻU” grāmatu, apkopojot pasaules klasikas kokteiļu receptēm Rīgas noskaņās, kā arī inovatīvus garšu meklējumus. Spirdzinošs grāmatas...

Read more

“Rīgas Melnais Balzams” ambiciozi startē ASV tirgū 0

“Rīgas Melnais Balzams” ambiciozi startē ASV tirgū

Šā gada novembris bijis nozīmīgs mēnesis zīmolam “Rīgas Melnais Balzams”, uzsākot aktīvu ASV tirgus iekarošanu. Līdz ar oficiālu zīmola prezentācijas pasākumu pasaules bārmeņu mekā Ņujorkā “Amber Beverage Group” atklāja...

Read more

Jaunatklājējs konjaku pasaulē Martell laiž klajā jaunu VS konjaku 0

Jaunatklājējs konjaku pasaulē Martell laiž klajā jaunu VS konjaku

Viens no pasaules vecākajiem konjaka namiem Martell nācis klajā ar jaunu konjaku Martell VS Single Distillery – neparasts VS konjaks, kura pamatā ir Martell raksturīgā garša. Katrā Martell VS...

Read more

Restorānos varēs nogaršot Latvijas autoru sarakstītus ēdienu 0

Restorānos varēs nogaršot Latvijas autoru sarakstītus ēdienu

  Vakar, 28. novembrī, 3 pavāru restorānā “Tam labam būs augt” ar rakstnieces Noras Ikstenas stāsta receptes “Meža vakte” pagatavošanu eksporta platforma “Latvian Literature” atklāja #iamintrovert kampaņas jaunumu – restorānu...

Read more

Aldaris noslēdz “Mežpils” sezonu un prezentē divas jaunas un ekskluzīvas alus šķirnes 0

Aldaris noslēdz “Mežpils” sezonu un prezentē divas jaunas un ekskluzīvas alus šķirnes

Aldara alus darbnīcā 23.novembrī, “Mežpils” sezonas noslēguma pasākumā, tika prezentētas divas jaunas, Latvijā brūvētas un ekskluzīvas alus šķirnes. Sekojot pasaules tendencēm,...

Read more

Pasākumi gardēžiem

Jaunumi no draugiem.lv

Jaunumi no Facebook